Krovni koferi - Modeli krovnih kofera
Vi ste ovde: Naslovna >> Krovni koferi

Krovni koferi THULE

Thule je osnovan u Švedskoj 1942. I od tada, uspeva da postigne svoj cilj,odnosno da približi svet i strast za životom svojim potrosacima,nudeci im svoje proizvode kao sto su krovni nosaci,krovni koferi,nosaci za bicikle,nosaci za skije,nosaci za kajak,lanci za sneg.

Pored ovih proizvoda za automobile,bave se proizvodnjom raznih modela torbi za bicikle,torbi za skije,ranceva,Svi ovi proizvodi imaju za cilj pomaganje aktivne porodice i boravak na otvorenom.

Thule ima za cilj da se sve sto je potrebno za aktivan zivot I uzivanje u prirodi sto lakse upakuje,a sa druge strane da bude I bezbedno,

Krovni koferi I krovni nosaci Thule su vodeci brend u svetu,prepoznatljivog dizajna I kvaliteta.pa se iz tog razloga svi koferi bez obzira na proizvodjaca nazivaju Thule za kola,kao sto se odomacio naziv za terenska vozila “DZIP”.Pored dizajna I kvaliteta izrade krovnih nosaca I kofera prepoznatljivi su I po tome sto je montaza nosaca I kofera jednostavna I brza.

Krovni koferi G3

Fabrika G3 je osnovana 1973 bavi se proizvodnjom auto opreme kao što su krovni koferi,krovni nosači za putnička vozila,krovni nosači za teretna vozila,ratkapne,kadice za gepek,bočni vetrobrani..,tokom godinа kompаnijа rаzvijalа i rаslа uvek koristeći nаjsаvremenije materijale za svoje proizvode.

G3 posebno obraća veliku pаžnju nа kvаlitet, bezbednost i dizаjn svojih proizvoda.Fabrika G3 uspelа je dа uspostаvi su ugovore o sаrаdnji sа nаjvаžnijim аuto kućаma kao sto su Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Audi, Volkswagen I Renault.

Krovni koferi proizvodjača G3 se proizvode u različitim veličinama I bojama,kako bi svako pronasao krovni kofer odgovarajuće veličine za svoje potrebe.U zavisnosti od modela I veličine krovni kofer-krovni box može imati dvostrano I jednostrano otvaranje,Serije All-Time,Reef,Absolute,Helios su najvise zastupljene u prodaji ovog proizvodjača krovnih kofera.

Krovni koferi CAM

Fabrika Cam je osnovana davne 1916 godine I za skoro jedan vek postojanja uvek je pratila evoluciju automobila I njihov dizajn.Njihovi proizvodi-krovni nosači,krovni koferi,nosači za bicikle,nosači za skije dizajnirani su tako da ispunjavaju zahteve savrmenih kupaca,koji imaju potrebe za ovim proizvodima.

Cam se pored krovnih kofera za razliku od drugih proizvodjača bavi I proizvodnjom krovnih nosača.Krovni nosači su do pre nekoliko godina bili univerzalni I odgovarali su za sva vozila.Drugačiji dizajn automobila u poslednjih 10-ak godina je doveo do toga da se danas za svaki novo-proizvedeni auto koristi drugačiji krovni nosač,I ne postoje više univerzalni krovni nosači.

Cam proizvodi 2 modela nosača za putničke automobile Logico-kao bazni model,kod koga se dobija komplet šipka I šapa I model Cam Totus kod koga se odvojeno kupuje šapa od šipke.koja može biti čelična ili aluminijumska.

Cam nosači za bicikle mogu se montirati na peta vrata,ili na postojeće krovne nosače na krovu. Krovni koferi,krovni nosači I ostali proizvodi fabrike Cam su testirani na pouzdanost I sigurnost.


Krovni koferi - rentiranje
Novo na našem tržištu,rentiranje krovnih kofera koji su Vam potrebni jednom ili dva puta godišnje. U ponudi su krovni boksevi švedske firme Thule, različitih dimenzija.
Krovni koferi - prodaja
U ponudi imamo više modela različitih proizvodjača krovnih kofera i krovnih nosača: Thule, Hapro, Cam. Sa različitim zapreminama. Sigurni smo da ćemo naći pravo rešenje za vas.
Krovni koferi - čuvanje
Ako imate svoj kofer ili nameravate da ga kupite, a nemate prostor gde bi mogli da ga skladištite u vreme kada vam kofer nije potreban, možete ga ostaviti nama na čuvanje do sledeće upotrebe.