Krovni koferi - Krovni nosači
Vi ste ovde: Naslovna >> Krovni nosači
Krovni nosači - za automobile mogu biti sa čeličnim ili aluminijumskim šipkama, u zavisnosti od proizvođača njihova nosivost iznosi 50-75kg, što je preporučeno i od samih proizvođača automobila. U većini slučajeva nosači su specifični za svaki automobil. Mali broj modela automobila ima iste nosače. Ako menjate automobil često, a potrebni su vam 1 godišnje mi smo tu da vam iznajmimo nosače uz besplatnu montažu i demontažu.

Nosači za bicikle - se mogu kačiti na različite načine. Najzastupljeniji nosači su za "peta" vrata. Postoje nosači koji se kače na kuku. Treći način za prevoz bicikla je na krovnim nosačima za kola.

Nosači za skije - mogu biti u vidu magneta koji se zalepe za krov automobila, mogućnost prevoza dva para skija. Jedina mana ovih nosača je preporučena brzina od 130km/h. Nosači za skije koji se montiraju na već postojeće nosače za kola mogu biti za 1,3 ili 5 pari skija. Na njima takođe mogu da se prevoze i snowboard daske.
Krovni koferi - Krovni nosači 1
Krovni koferi - Krovni nosači 2
Krovni koferi - Krovni nosači 3
Krovni koferi - Krovni nosači 4
Krovni koferi - Krovni nosači 5
Krovni koferi - Krovni nosači 6
Krovni koferi - Krovni nosači 7


Krovni koferi - rentiranje
Novo na našem tržištu,rentiranje krovnih kofera koji su Vam potrebni jednom ili dva puta godišnje. U ponudi su krovni boksevi švedske firme Thule, različitih dimenzija.
Krovni koferi - prodaja
U ponudi imamo više modela različitih proizvodjača krovnih kofera i krovnih nosača: Thule, Hapro, Cam. Sa različitim zapreminama. Sigurni smo da ćemo naći pravo rešenje za vas.
Krovni koferi - čuvanje
Ako imate svoj kofer ili nameravate da ga kupite, a nemate prostor gde bi mogli da ga skladištite u vreme kada vam kofer nije potreban, možete ga ostaviti nama na čuvanje do sledeće upotrebe.